Ploegvoorstelling 2015

Ploegvoorstelling 2015

Op zondag 15 februari vond de jaarlijkse ploegvoorstelling plaats.

Na het toosten op een nieuw wielerseizoen waarin vriendschap en leute terug centraal staan, was het de beurt aan de hoofdsponsor!
Be-a-star had immers een verrassing voor de wielrenners. Zo kreeg iedereen 2 gratis drinkbussen! Een mooie aanmoediging om straks de lange toertochten aan te vatten!

Daarna nam Dries Delanote het woord. Hij stelde onze nieuwe website voor! Een website die dynamisch wil zijn! Zowel de foto's als de video's van de ritten en/of wedstrijden zullen hierop komen, alsook het klassement, de kalender,... kortom, binnenkort zullen we de website heel vaak dienen te bezoeken ;-)

Eens de glazen geklonken hadden, werd er aan tafel plaats genomen. De broodjeslunch van de voorbije jaren moest plaats maken voor een mooie kaasplank en vleesplank.
Iedereen kon er zijn krachten opdoen voor het komende seizoen en nadat we klaar waren, kwam de persfotograaf langs! Precies op tijd.

De renners maakten zich klaar voor de traditionele groepsfoto met sponsors. Daarna werden de individuele foto's genomen voor op de website.

We hopen dat 2015 opnieuw een jaar mag worden waarin we allen vooral gezond mogen blijven en waar we natuurlijk een gezonde portie fietsplezier mogen hebben!