Einde seizoen 2014

Einde seizoen 2014

Het wielerseizoen 2014 werd afgesloten met een etentje voor de renners en hun gezin.
Dit jaar ging het feest door in de Puritas te Rumbeke.

Na het toosten op een geslaagd wielerseizoen, namen we plaats aan tafel. Er werd goed gegeten, want na een jaar aandacht te besteden aan die calorieƫn mocht het nu eens anders zijn :-)

Na de maaltijd was het tijd voor het officiƫle gedeelte.

Ieder jaar zijn er 2 bekers te verdienen. Enerzijds de beker van Kampioen (de renner met de meeste kilometers) en anderzijds de beker Baroudeur 2014 (de renner die het meest in het oog sprong omwille van een bepaalde reden).

Dit jaar werd de kampioen Bart Verledens! Hij had een grote voorsprong op de 2e in het klassement!
Wat het extra sterk maakt is dat dit pas het eerste seizoen was van Bart. We zijn met z'n allen gewaarschuwd!
De 2e en 3e plaats waren respectievelijk voor Leander Lapauw en William Deboeuf! Proficiat heren!

De beker van BAROUDEUR 2014 ging naar Leander Lapauw! In een spannende stemming kwam Leander er als winnaar uit! Hij kreeg de meeste stemmen achter zijn naam omdat hij er immers steeds is voor zijn mederenners! Wie het moeilijk heeft, kan altijd op zijn steun rekenen! Een renner met een gouden hart! Dank u wel Leander en volledig terechte bekroning hiervoor!

Na de maaltijd en de bekers stond er nog een verrassingsactiviteit op het programma. Zo werd er richting de bolletra getrokken. Na een opwarming van de kinderen, kwam het tot een wedstrijd tussen de mannen en de vrouwen. De vrouwen namen een blitsstart, maar na de nodige meeval konden de heren uiteindelijk via het laatste spelletje nog de lakens naar zich toe trekken! Overwinning voor de heren werd een feit! Op naar volgend jaar!